Интервјуа

„Искрената и отворена комуникација со купувачите никогаш нема да излезе од мода“ – Инвервју со Никола Бојков, дел од тимот на IM.MK

Im.mk е социјална и дигитална маркетинг агенција која што е дел од Facebook Marketing Developer програмата нудејќи дизајн на фејсбук страници, развој на фејсбук апликации, решенија за е-трговија и фејсбук рекламирање. Прочитајте повеќе за нивната приказна во интервјуто со Никола Бојков.

Прочитај повеќе

“Компромис е клучниот збор за создавање на база на задоволни клиенти”

Даниел Брзанов a.k.a Delicon работи со веб дизајн, графички дизајн и веб апликации повеќе од 10 години. Креира веб и графички решенија кои се високо квалитетни, функнционални, уникатни и модерни. Во прилог на интервјуто успеавме да го прашаме како тој започнува со еден процес на дизајнирање, од каде најчесто црпи инспирација ...

Прочитај повеќе

"Универзален клуч за успех нема, но добро синхронизираниот тим на мотивирани млади луѓе е патот што не води кон успехот"

Brand Union е агенција за дигитален маркетинг која е посветена на испорачување на комплетни решенија за компаниите и брендовите кои избрале да патуваат низ бесконечните пространства во светот на дигиталните и социјалните медиуми. Во продолжение на интервјуто, запознајте се со нивната приказна, со кои проблеми се соочиле при стартот, како ...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови