Обуки

Детски уметнички работилници

Детската фантазија е бесценета уметничка ризница. Вруток на инспирација и магична креација.Овозможете му на вашето дете среќно, едукативно и незаборавно лето. Лето полно со смеа, дружба и едукација за активација и развој на неговата фантазија и имагинација.

Прочитај повеќе

Повик за слушатели на бесплатна обука за вработување

Како дел од активностите на проектот „Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на труд преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување“, финансиран од Европската унија, ПСМ Фондација отвора повик за слушатели на бесплатна онлајн обука за вработување.

Прочитај повеќе

Повик за слушатели на бесплатна обука за почнување на сопствен бизнис

Високо мотивирачка обука која ќе ве насочи кон вистинскиот пат на сопствениот успех.Обука која ќе ви овозможи информирано да донесувате одлуки врзани за вашиот нов бизнис.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови