Огласи

Интернационален натпревар за технолошки стартап компании „EIT Digital Challenge 2020“

EIT Digital, дел од Европскиот институт за иновации и технологија (ЕИТ), го најавува EIT Digital Challenge 2020, интернационален натпревар за технолошки стартап компании.

Прочитај повеќе

Отворен повик на акцелераторска програма за технолошки стартапи „MIT Enterprise Forum CEE“

MIT Enterprise Forum CEE“ е акцелераторска програма која таргетира иновативни технолошки стартап компании од регионот на Централна и Источна Европа.

Прочитај повеќе

Kонкурс за ангажирање на технички асистент

Фондација за Претприемачки сервис за млади распишува конкурс за ангажирање на технички асистент на определено време според потребите на проектот „Интелигентен прекуграничен акселератор за иновативни ИКТ стартапи“

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови