Понуда

Италијански занаетчиски производител на капи и други додатоци за жени е заинтересиран да воспостави договор за дистрибуција и/или комерцијална агенција со партнери во странство

Италијанската компанија е специјализирана за занаетчиско производство на капи и ракавици за тинејџери и жени. Целото нејзино производство (рачно изработено од волна) е сезонска модна колекција за зимско време. Компанијата бара партнери заинтересирани за договори за дистрибуција договор за застапување.

.
Португалски производител на сопствени дизајнирани модни ткаенини бара партнери за склучување договори за производство

Од 1998 година, оваа португалска компанија работи на тоа сите ткаенини да имаат приказна за одржливост во нивните колекции. Компанијата секогаш поставува нови цели, открива нови одржливи, паметни ткаенини преку нови производствени технологии, поттикнувајќи ја креативноста во нивните процеси..
Латвиски производител на техничка облека, кој има сертификат за производител на Гор-текс нуди услуги за производство и под договор  

Производителот од литванскиот текстилен сектор е специјализиран за работна облека, разновидна заштитна и безбедносна облека, воени, одбранбени униформи, активна спортска облека, итн. Компанијата бара странски партнери, кои би биле заинтересирани за соработка според договорот за производство и под договор.


.
Турска компанија од текстилниот сектор нуди капацитет за производство на облека според договор за производство или кооперант

Текстилната компанија основана во Турција бара модни брендови кои сакаат да нарачаат готови парчиња облека. Го нуди целиот производствен процес од скица до испорака. Можна е и услугата „Cut Make Trim“ од ткаенината на партнерот. Компанијата е носител на ISO 9000 сертификат. Се разгледува соработка базирана на договори за производство или подизведувачи.

.
Литвански производител на додатоци од текстил/дрво и лен бара дистрибутери  

Литванскиот производител на текстилни/дрвени додатоци бара меѓународни партнери за работа според договор за застапување, договор за дистрибуција или договор за производство, бидејќи компанијата може да понуди производи под приватна или сопствена етикета.
 
Литванската компанија произведува рачно изработени додатоци од текстил/дрво, исто така, произведува ленени домашни текстилни производи од 2018 година. Компанијата веќе извезува и има клиенти од Германија, Франција, САД, Австралија и скандинавските земји.
.
Романски производител на текстилни производи бара меѓународни деловни партнери според договор за дистрибуција  

Иновативна романска старт-ап компанија произведува текстилни производи во различни категории (на пример, перници, торби, книги, корици за лаптопи и таблети, играчки итн.). Сакајќи да го прошири својот пазар на меѓународно ниво, компанијата бара нови деловни партнери според договори за дистрибуција.
 
Бугарски производител на висококвалитетни ПВЦ, алуминиумски и дрвени прозорци, врати и конструкциски стаклени фасади бара меѓународна соработка според комерцијална агенција и договор за производство

Бугарска компанија нуди производство, монтажа и одржување на висококвалитетни ПВЦ, алуминиумски и дрвени прозорци, врати и структурни стаклени фасади. Тие бараат партнери со договор за застапување или договор за производство.
Компанијата користи материјали од водечки европски и светски компании, со квалитет докажан во текот на годините, сертифициран според европските и светските барања. Имаат широк спектар на бои и материјали од целиот асортиман на производи. Сите материјали со кои работи компанијата, ги имаат потребните декларации за сообразност.
 
Унгарски производител на природна козметика и витамини за убавина бара партнери за понатамошна дистрибуција во рамките на договор за услуги за дистрибуција

Унгарската компанија е специјализирана за производство на природна козметика и витамини како што се креми за лице, зајакнување на имунолошкиот систем витамински еликсири, третман на вени и креми за заздравување на зглобовите/мускулите, и бара главно европски партнери за воспоставување соработка според договор за услуга за дистрибуција. Сите понудени производи се органски и природни.
 
Црногорскиот производител на дрвени играчки направени по нарачка, бара партнери според договор за застапување или дистрибуција
 
Компанија од Црна Гора е производител на сопствени играчки од дрво и сувенири од пена. Дрвени играчки за деца се дел од брендираната колекција која се состои од персонализирана локомотива и вагони и украсни кутии за излози на возови. Играчките се произведуваат од квалитетно дрво што е безбедно за луѓето. Компанијата бара партнери според договори за застапување и дистрибутивни услуги со цел да ја прошири својата меѓународна мрежа.
 
Италијанска компанија специјализирана за иновативни текстилни ткаенини бара партнери за соработка преку договор за застапување и договор за дистрибуција 

Италијанска компанија која се наоѓа на југот на Италија, потекнува од водечкиот регион во светот за производство на софи и мебел во дневна соба.
Целта на компанијата е продажба на големо и мало на текстилни ткаенини, инсталација и/или монтажа на ткаенини за тапацир, ентериери, опременост, од лен до кожа; додатоци за опремување;  мебел од секаков вид за употреба на отворено и градина; софи, фотелји и тапациран мебел; завеси за ентериери и екстериери; гарнитури, гардероби и додатоци за тапацир; рамки за тапациран мебел. 
Полска компанија од секторот на текстил нуди производствен капацитет за изработка на женска долна облека и бара партнери за соработка со договор за производство, застапување или удлуги за дистрибуција  

Полска компанија која  има скоро 30- годишно искуство на пазарот на текстил,  произведува широк спектар на долна облека и облека за жени бара партнери за соработка. Компанијата сака да воспостави соработка заснована врз договор за производство, застапување или услуги за дистрибуција. 
 
Полски производител на текстилни додатоци за деца бара странски дистрибутери за соработка 

Полска текстилна компанија бара странски партнери подготвени да соработуваат врз основа на услуги за дистрибуција, производство, договори за аутсорсинг. Компанијата е специјализирана за производство на производи наменети за деца, како што се ќебиња, постелнина, перници, играчки, престилки, чанти, додатоци за новороденчиња. Покрај тоа, компанијата нуди исто така еколошки и повеќекратни торби и додатоци. Компанијата специјализира во додатоци за текстил насочени кон две специфични групи клиенти, т.е. деца од предучилишна возраст (или поточно нивните родители) и луѓе со еколошки ум.
 
Шпанска текстилна компанија специјализирана за производство и дистрибуција на текстилни производи бара агенти и дистрибутери

Шпанска семејна занаетчиска компанија за текстил основана во 1854 година во Поленса (Мајорка) и посветена на производство на типични ткаенини од Мајорка, произведува производи изработени од единствена ткаенина како што се чаршави, перници, покривки, чевли, додатоци и облека и поседува долгогодишно искуство во дистрибуција, увоз/извоз бара партнери со договор за застапување и договор за дистрибутивни услуги.
 
Шпанска текстилна компанија која дизајнира и произведува секаков вид на облека бара партнер за да започне договор за производство или заедничко вложување во Европа

Шпанска текстилна компанија дизајнира и произведува облека од текстил. Компанијата нуди услуги за дизајн и производство во областа на чанти, додатоци, удобни обувки, трикотажа и спортска облека. Компанијата бара партнери заинтересирани за еко-ексклузивен пристап во нивните производи и сакаат да развиваат производи од нула до последниот прототип (заедничко вложување или договор за производство). Компанијата бара партнери од цела Европа. 
 
Германска старт-ап компанија од текстилниот сектор ги нуди своите производствени капацитети во рамки на договор за производство  
 
Германската старт-ап компанија се фокусира на изработка на  женска, машка и детска облека. Компанијата бара нови партнери нудејќи ги своите производствени капацитети. Софистицираниот дизајн на сопствените производи е комбиниран со висок квалитет и професионализам. Компанијата од Германија се наоѓа во регион со долготрајна историја на текстил. Децениско искуство на  вработените, ентузијазмот за мода и високите стандарди за квалитет ја прават сигурен партнер оваа компанија.
 
Германска компанија бара дистрибутери за текстил и работна облека за болници и домови за нега
Германска компанија нуди медицинска работна облека (лабораториски палта, панталони, поло маици) изработени од еколошки влакна и ткаенина. Имајќи транспарентен синџир на вредност компанијата гарантира одржливост и безбедност. Се бараат партнери за дистрибуција или трговски агенции.
 
Полски луксузен моден бренд за жени и деца бара дисртибутери 
Полска компанија на луксузен моден бренд за жени и деца бара дистрибутери да го прошири својот бизнис на меѓународниот пазар. Колекциите се оригинално дизајнирани од органски материјали. Брендот создава луксузна, добро дизајнирана облека изработена со висококвалитетни, главно природни ткаенини. 
Словачката компанија ги нуди своите паметни IoT сензори и софтверски апликации подготвени за паметно управување со ѓубре
Словачката компанија основана во 2014 година се занимава со модерно и лесно решение што обезбедува континуирано следење на нивото на отпад во контејнерите преку сензори за ултразвук вградени во секој контејнер.
Бугарски производител на ултра лесен златен накит бара договори за производство и дистрибутери
Бугарска компанија нуди ултра лесен златен накит со врвен квалитет со портфолио од повеќе од 450 модели. 
Иновативен систем за LED осветлување бара партнери за дистрибуција
Германска компанија разви иновативен систем за LED осветлување со декоративен дизајн, висока ефикасност, лесен за инсталирање кој може да се користи разновидно и да се прилагоди на сите видови на ситуации и локации. 
Полска компанија производител на промотивни кеси/торби бара дистрибутери
Полска компанија, специјализирана за производство на високо квалитетни промотивни кеси/торби (хартиени, памучни и полипропиленски), сака да извезува свои производи на странски пазари и бара комерцијални агенти или дистрибутери низ светот. 
 
Латвиска компанија специјализирана за преработка на дрво и иновативен дизајн на дрво е заинтересирана за соработка во рамките на договор за производство и договор за дистрибуција
Латвиската компанија специјализирана за иновативен дизајн на дрво поседува искуство во изработка на комплексни форми и сопствени дизајни од дрво. Компанијата има своја линија за дизајн на производи и ги нуди производствените услуги за широк спектар на креации за дизајн на дрво:  декоративни панели, внатрешни парчиња и други функционални решенија.   
 
Унгарска компанија производител на замрзнати торти и тортелини/равиоли бара дистрибутери и застапници
Унгарска  компанија со повеќе од 40 годишно искуство нуди широк спектар на замрзнати производи (торти и тортелини/равиоли). 
Романски издавач на книги за деца бара партнери за дистрибуција и договор за лиценцирање
Романска издавачка компанија со фокус на издавање едукативни книги со позитивни пораки наменети за деца од 0-8 години бара парнери за дистрибуција, заедничко издаваштво и превод од Романски на јазикот на таргетираните маркети и земји.
Модна компанија бара  дистрибутери за облека и партнери кои имаат потреба од произведувачи
Модна компанија од северна Италија која произведува своја линија на облека но и произведува облека за други бара парнери за два вида на соработка.
Украинска компанија бара финансиска инвестиција за иновативно производство на процесиран мед
Компанија од Украина лансира нов бизнис проект за мед со додатоци од бобинки, овошје, ореви и други здрави состојки, процесиран со посебна технологија. За имплементирање на бизнис проектот, компанијата има потреба од инвестиција од 180 000 УСД.

 
Италијанска компанија бара партнери за лиценцирање на душек со вградена вентилација
Иновативен италијански произведувач на патентиран мебел за домови и болници разви и патентира воздушен душек со вградена технологија за вентилација.
Украинска компанија нуди суровини за керамички производи
Компанија од Украина нуди високо квалитетна керамичка паста наменета за апликација во индустријата за керамика, како главен елемент за производство на декоративна керамика, подлога, цигли и подни плочки, електрични и апарати за домакинство, сувенири, производи за паркови и градини и сл.
Социјална мрежа за добри дела бара инвеститори
Бугарска компанија развива социјална веб платформа и целосен сет на услуги кои имаат цел да ги поврзат компаниите, невладините организации и индивидуите кои сакаат да се приклучат кон вршење на т.н. „добри дела“.
 
Компанија од Турција бара партнери за истражување и развој на следната генерација на еколошки превозни средства 
Компанија од Турција од областа на инжинерските услуги во автомобилската индустрија бара партнери за развој на проект за редуцирање на потрошувачката на горива кај автомобилитњ преку редуцирање на влијанието на возачите врз истото.
Се бараат партнери за техничка соработка и услуги во областа на софтверски решенија за надзор и мониторинг
Шпанска софтверска компанија е заинтересирана за зацврстување на своето интернационално присуство преку склучување на долгорочна соработка за услуги и техничка соработка со партнери со искуство, широко познавање на пазарот и добри контакти.

 
Се бараат партнери  за дистрибуција на иновативно медицинско решение за рано дијагностицирање на рак
Германско МСП специјализирано за имунолошко-онколошка дијагностика нуди иновативно и патентирано решение за преглед- крвна анализа со цел рано откривање на рак предизвикан од ХПВ. 
Бугарски произведувач на конзервирано овошје и зеленчук бара партнери за соработка
Динамична и модерна компанија од Бугарија, специјализирана во производство на високо-квалитетен конзервиран зеленчук и овошје бара интернационални партнери за соработка и проширување. 
 
Унгарски произведувач на мебел  за спални соби бара можности за соработка и производство
 
Компанија од Унгарија специјализирана во производство на BioSystem мебел за спални соби, бази за кревети, душеци и производи од волна ги нуди своите производи и услуги како подизведувач во земјите од Европа. Исто така, компанијата е заинтересирана и за договор за производство.
 
Турска компанија бара дистрибутери  на памучни предива
Турска компанија нуди сурови и обоени 100% памучни предива од Ne 6 до Ne 60 - отворен крај, картонски, чешлани (компактни) со една или повеќе нишки. Со цел проширување на базата на клиенти и на нови пазари, се бараат дистрибутери кои имаат веќе постоечко искуство во областа и интернационалната соработка.
Романска компанија специјализирана за дизајн и производство на електронски уреди бара партнери за соработка
 
Романски производител на електронски уреди и опрема за електрични возила, индустриски апликации и системи за греење, вентилација и климатизација за железнички погони и вагони ги нуди своите производствени услуги во рамките на договор за соработка.

 
Италијанска трговска компанија за конзервирана храна бара дистрибутери и комерцијални агенти низ Европа
 
Растечка трговска компанија од Италија нуди широк спектар на брендирани органски производи- грав, наут, супи и домати во конзерва. Компанијата нуди селектирани производи произведени со високо квалитетни суровини и процеси на обработка.

 
Винарија од Португалија бара дистрибутери и претставници на своите вина
Винарија од Португалија, специјализирана во производство на префинетите вина Douro од најголемиот вински регион во земјата почнува со своите интернационални активности и за таа цел бара увезувачи/дистрибутери за промоција и продажба на нивните производи на локалните пазари.
Хрватски производител на здрави додатоци во исхраната бара партнери за дистрибуција
Компанија од Хрватска која работи во областа на здравиот живот и додатоци за исхрана бара партнери за дистрибуција, трговци на големо и мало во Европа.
 Француска компанија специјализирана за електрични мотори ги нуди своите производи, услуги и решенија на продажни агенти во Европа
Француска компанија ги нуди своите високо професионални технички услуги и сервиси од областа на електромагнетната, термалната и механичката анализа и дизајн на конвенционални и неконвенционални електрични мотори и генератори на продажни агенти од истиот сектор во земјите од Европа.
Француска компанија нуди услуги за проектен менаџмент и бара партнери за заедничко вложување
 
Мала француска компанија специјализирана во проектен менаџмент ара европски партнер за склучување на договор за заедничко вложување со цел проширување на понудата на услуги и поголема достапност до странските пазари.
Се бараат европски дистрибутери за пластични цевки
 
Француска компанија специјализирана за производство на пластични цевки и системи за подземен трансфер на вода бара комерцијален агент или дистрибутер за развој на производите на европскиот маркет.
Хрватски произведувач на механички елементи бара партнери за соработка

Хрватски произведувач од областа на металургијата и механичкото инженерство  бара партнери за соработка во процесот на производство, сервис или други активности.
Турски произведувач на џемови и мармалади бара дистрибутери
Компанија од Анталија, Турција, основана во 1989 произведува 40 различни видови на овошни и зеленчукови џемови и мармалади, вклучувајќи и џем од маслинка, домати, лимон, кора од цитрон и лубеница и др. 
Произведувач на железни конструкции и полу-завршени метални производи од Германија бара партнери за соработка
Компанија од северо-источна Германија со повеќе од 100 години искуство во индустријата за преработка на метал и производство на високо-квалитетни метални конструкции, производи од лим, алуминиум и нерѓосувачки челик бара партнер за соработка од регионот покриен од Enterprise Europe Network. 
Бугарска компанија нуди full cycle проектен менаџмент 
Компанија од Бугарија нуди услуги за проектен менаџмент, мониторинг, сервиси за евалуација и техничка експертиза (целосен период на проект) за проекти финансирани од Европската Унија.
 
Се бараат претставници и дистрибутери од индустријата за мали електронски уреди и апарати за убавина
Израелска hi – tech компанија специјализирана во областа на малите електронски уреди за убавина и козметика развива, произведува и продава напредни естетски решенија за професионални и квалитетни третмани за убавина во комфорот на домот на клиентот.  
 
Технологија базирана на виртуелна реалност за слепите лица и лицата со оштетен вид
​МСП од Шпанија, активен во областите на виртуелната реалност и паметните облека, разви нов иновативен пакет за виртуелната реалност за слепите лица и лицата со оштетен вид со еден пар на паметни ракавици. Заинтересирани се за комерцијални договори со техничка помош со крајните корисници или техничка соработка за заедничко искористување и дисеминација.
Сензор за радијација
Белгиската компанија развила минијатуризиран сензор за мерење на континуирано зрачење. Компанијата бара индустриски партнер за техничка соработка или лиценцирање на технологијата.
Безбедни и преносливи е-билети 
Се бараат за договори за лиценца со цел да се подобрат вистинските е-билети со нови функции базирани на технологијата од провајдерите за информатички и комуникациски технологии (ИКТ).
 
Италијанска компанија за мебел има потреба од склучување нови партнерства за ширење на нови пазари 
Италијанска компанија основана во 1975 година специјализирана за производство на мебел (главно за спални) со сопствена фабрика од 2.000м2 има потреба од склучување нови партнерства за ширење на нови пазари. Компанијата веќе има свои соработници и ги извезува своите производи во неколку европски земји како Германија, Австрија и Данска.
Полска компанија специјализирана за маркетинг и рекламирање бара странски партнери кои бараат да воспостават меѓународна соработка врз основа на договор за услуги
Mаркетинг компанија основана во 2014 година од Полска нуди широк спектар на рекламни услуги: графички дизајн, видео продукција, 3D графика, фотографија, печатење. Претпријатието има сопствени капацитети за печатење, така што услугите се изведуваат без одлагање и по конкурентни цени. 
Полска компанија нуди  санитарна опрема
Полска компанија, специјализирана за производство на санитарна опрема за кујна и бања, бара странски партнери кои ќе ги дистрибуираат своите производи во нивните земји. Оваа семејна компанија има дваесет и седумгодишно искуство и е активна како извозник во земјите-членки на ЕУ и пошироко. 
Компанија од Бугарија бара дистрибутери за квалитетни козметички производи
Бугарската компанија  произведува и нуди квалитетни козметички производи за коса и за тело преку формула од сопствената лабораторија од страна на специјалисти со значително искуство во областа на здравството. Компанијата сака да склучи договор за дистрибуција со искусни партнери кои ќе можат да го привлечат вниманието на локалните клиенти за предностите на понудените производи.
Турска компанија која произведува домашни апарати бара дистрибутери
Турска компанија која произведува апарати за домаќинство вклучувајќи камини, вградливи печки, вградни плотни и фурни, шпорети, микробранови печки, ладилници, греалки, плочи за готвење итн. има потреба од компанија со која ќе склучи договор за дистрибуција или франшиза. 
Добавувач на спортски градници бара дистрибутери
Компанија од Велика Британија, која тргува од 1992 година, има ексклузивни права за дистрибуција на спортски градници дизајнирани и патентирани во САД. Компанијата успеа успешно да го продаде брендот на домашниот пазар и сега има интерес и цел да го развие брендот и сака да соработува со дистрибутери во земји низ Европа.
Потенцијалните партнери треба да имаат искуство во дистрибуција и продажба на специјализирани спортски продавници, да ги научат спецификациите на производот и да го пренесат на клиентите.
Иновативен апарат за ултразвучна липосукција
Српска компанија нуди апарат за подобрена локализирана редукција на маснотии со користење на процесот на ултразвучна липострукција.  Клучен иновативен аспект на апаратот е поврзаноста со неговиот специјално дизајниран медицински софтвер кој ги контролира релевантните биохемиски параметри во крвта.
Компанија од Велика Британија која нуди сервиси за усогласување со регулативата за настап на ЕУ пазари бара партнери за склучување договори
Компанија од Велика Британија со над 18 годишно искуство ги нуди своите услуги за компании од козметичката индустрија, лична нега и хигиена за усогласување со регулаторните барања за пласман на ЕУ пазарот.
Бугарски производител на програмски систем за безбедност на врати со дигитални кодови има потреба од партнери за производство
 
Бугарска компанија специјализирана за производство и продажба на програмски системи за заклучување на дигитални кодови за рачки, го нуди своето производство на потенцијални партнери од градежништвото, дизајнери на ентериер како и специјализирани малопродажни синџири со цел склучување договор за производство.
Полски производител на крцкави вафли има потреба од дистрибутери
 
Компанија од Полска специјализирана за производство на вафли од пченица и ориз со  природни состојки во 3 различни вкусови (природен вкус, зрна и алги) бара дистрибутери. Компанијата има потреба од соработка со дистрибутери со цел производот да се најде на странски пазари. 
Потрага по агенти за дистрибуција на венчаници,свечени фустани и одела
Италијанска компанија врши ексклузивно производство на венчаници, свечени фустани и одела за најважните настани во животот на луѓето и бара агенти и дистрибутери кои можат да ги постават производите на најдобри локации. 
Шпанска компанија бара дистрибутери за дизајнирана облека
Шпанска компанија, специјализирана за комерцијализација на женска облека бара партнери со договор за франшиза. Исто така компанијата бара и модни дистрибутери за претставување на нивните продукти.
                                                                                                     
                                                                                                           ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Шпанска компанија бара дистрибутери на брендирана оптика
Компанија од Шпанија бара соработка со дистрибутери во Европа кои имаат искуство во секторот за очила (оптички продавници, модни продавници, аптеки).
                                                                                                           ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Бугарска компанија бара дистрибутери на конзервирани производи од риба
Бугарска компанија има широка линија производи на конзервирана риба како скуша, туна, харинга, сардини и др. Компанијата има потреба од партнери за дистрибуција кои ќе таргетираат големи маркети и специјализирани продавници за храна. 
Грчка козметичка компанија бара партнери за дистрибуција
Грчка компанија која произведува високо квалитетна козметика базирана на природен активен колаген и други модерни активни состојки има потреба од ширење на својата дистрибутивна мрежа во странски земји.
                                                                                                       
                                                                                                          ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ 
Турска компанија нуди софтвер за управување со отпад
Турска компанија нуди софтвер за менаџирање со отпад кој е корисен за намалување на оперативните трошоци и зголемување на ефикасноста кој што овозможува управување со залихите за рециклирање.  Компанијата има потреба да го продаде софтверот на странски пазари и бара партнери кои ќе овозможат промоција и посредување за потпишување комерцијални договори и/или договор за лиценца.
                                                                                                        ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ                                                                           
Француска компанија е во потрага по агенти или дистрибутери за опрема за тестирање на текстил 
Француски производител има развиено опрема за тестирање текстил која им помага на компаниите да интегрираат технички текстил.  Компанија сака да воспостави трговски партнерства со компании кои се занимаваат со тестирање и калибрација за исполнување на европските и меѓународните стандарди.
                                                                                                       ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА