Новости

„Нашите клиенти ни помагаат во походот на совладување на сите правни предизвици на оптимален начин“ - Пенка Мукаетова, сопственик и управител на Консалтинг Интер Груп

Консалтинг Интер Груп, е компанија која е специјализирана за правен консалтинг во областа на деловното право, но која делува во сите правни гранки, и има мисија да прерасне во синоним за квалитет на полето на правните услуги. Нивната главна цел е клиентите во нив да препознаат комплетен правен сервис, кој преку широката палета на услуги и професион

Прочитај повеќе

„SME Vision 2020“ – 9/10 ноември 2017, Скопје

Enterprise Europe Network Македонија на 9ти и 10ти ноември Ве поканува на „SME Vision 2020“, дводневна конференција која таргетира широк спектар на компании, универзитети и истражувачи од Европа со цел да се олесни формирањето на партнерски конзорциум за претстојните повици на Хоризонт 2020 и СМЕ Инструмент.

Прочитај повеќе

Онлајн изложба на 23 нови графички дизајнери

Честитки за новите групи креативци кои се стекнаа со вештини за графичко изразување на секое идејно решение во Adobe Photoshop и Adobe Illustrator на обуката за Графички дизајн одржана во период април - мај 2017 година!

Прочитај повеќе

Повик за учесници во креативни работилници

Во текот на месеците јуни и јули годинава, вкупно 50 млади жени ќе ја имаат можноста да бидат дел од креативни работилници кои ќе им помогнат да ги усовршат своите креативни вештини и преку кои учесничките ќе бидат запознаени со можноста за остварување на иден приход преку работа од дома и онлајн продажба на своите изработки .

Прочитај повеќе

Промотивна конференција за проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20“

На 21.06.2017 (среда), со почеток од 12.00ч, во Информативниот центар на ЕУ, ПСМ Фондација ќе одржи промотивна конференција со цел почеток и промоција на проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20“.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови