Интервјуа

„Нашите клиенти ни помагаат во походот на совладување на сите правни предизвици на оптимален начин“ - Пенка Мукаетова, сопственик и управител на Консалтинг Интер Груп

Консалтинг Интер Груп, е компанија која е специјализирана за правен консалтинг во областа на деловното право, но која делува во сите правни гранки, и има мисија да прерасне во синоним за квалитет на полето на правните услуги. Нивната главна цел е клиентите во нив да препознаат комплетен правен сервис, кој преку широката палета на услуги и професион

Прочитај повеќе

„Никогаш немој да дозволиш да се слееш со тишината“ - Интервју со моднaта креаторка Олгица Ѓоргиева

Интервју со Олгица Ѓоргиева - генерален менаџер на Модното ателје „ГО Ѓоргиева Олгица“, а воедно и една од топ 10-те избрани жени менаџерки во Републиката за 2016 година. Претставува приказна која инспирира и е одличен позитивен пример за младата претприемачка популација во Р. Македонија.

Прочитај повеќе

„Секогаш има простор повеќе да светиме и со нашата искра да предизвикаме оган на трансформација“

Со мисија да биде носител на промени во светот, Арс Луцида е македонска компанија која преку комбинација на методи, техники и вештини кои се нови, различни и невообичаени предизвикува подигнување на свесност, будност и промена кон подобро кај луѓето. Во продолжение, интервју со Елена Антовска Едизер - генерален менаџер на „Арс Луцида“

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови