Интервјуа

„Со позитивното размислување можете неуспехот да го претворите во успех“ - Ивана Трендафилова, сопственичка на „Ателје Ивана“

Интервју со Ивана Трендафилова сопственичка на Ателје „Ивана“- прогласениот најдобар најмлад бизнис за 2016 година.Ивана со ентузијазам раскажува за предизвиците во бизнисот, за изворот на сопствената мотивација како и за бенефитот на клиентите од услугите на Ателје Ивана.Прочитајте го целото интервју со Ивана Трендафилова!

Прочитај повеќе

Ги следиме образовните трендови во светот и истите ги прилагодуваме на потребите на нашите ученици - Центар за странски јазици „Летрас“

Летрас е Центар за странски јазици и преводи основан од искусни професори и преведувачи, кои се активни на полето на образованието и преведувачката дејност. Во текот на нивното осумгодишно постоење имаат постигнато од Летрас да создадат училиште каде се спојуваат традиционалните вредности и методи со модерните образовни трендови...

Прочитај повеќе

„Нашата цел е придонес кон подобра бизнис клима во државата“ - Бојан Џиков, оперативен директор на Таргет Груп

Таргет Груп е компанија која се занимава со прибирање, обработка и дистрибуција на информации за правните субјекти во Р. Македонија.Со платформата БизнисМрежа.мк, компанијата стана пионер во областа на деловните информации и бонитетните извештаи кои се со највисок квалитет.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови