Интервјуа

„15 години со љубов градиме сигурни и среќни домови по мерка на нашите купувачи“!

Интервју со д-р Драгана Чифлиганец, извршен и маркетинг директор во градежната компанија Адора инженеринг

Прочитај повеќе

Успешни и инспиративни Wordpress приказни

Заклучно со трети април годинава, во просториите на ПСМ Фондација успешно беше реализирана првата обука на тема „Како да изработиш вебсајт со Wordpress“.Акцентот на програмата беше практичната работа, преку која на крајот од обуката сите учесници остварија конкретни резултати.

Прочитај повеќе

Уметноста е причината поради која се будам и причината поради која еден ден ќе заспијам

Искрен, оригинален и фантастичен уметник. Со отворени сетила за сите бои на виножитото наречено живот.Вешт, жеден и ненаситен за сите форми на уметноста.Активен слушател и верен следбеник на сопствениот инстинкт.Со реакција на љубов во акција креира опиплива имагинација . Интервју со Дејан Џолев - Основачот на „Џолев и уметностите“.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови