Интервјуа

“Не ги чекајте, создавајте свои можности за докажување!”

Интервју со Оливер Лазаревиќ - Основач на Феел Македонија...

Прочитај повеќе

Продажбата не е книга од 300 страни која ќе ја прочитаме и станеме експерти за продажба веднаш!

Продажбата не е книга од 300 страни која ќе ја прочитаме и од утре ќе станеме експерти за продажба. Продажбата е психологија. Најтешкото е тоа што вие и да ги познавате основните фактори и алатки на продажба, самото тоа што на другата страна имате различни карактери на луѓе, ја прави продажбата една од најтешките работни позиции.

Прочитај повеќе

“Продажбата не е книга од 300 страни која ќе ја прочитаме и станеме експерти за продажба веднаш!”

Интервју со Петар Лазаров и Калин Бабушку од Македонија-Експорт...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови