Интервјуа

Интервју со софтверската компанија xSoft: Предизвиците ни се вистинска мотивација да ги поместиме сопствените граници

xSoft е софтверска компанија со повеќе од 10 години искуство во развој на веб-ориентирани софтверски решенија, како и софтвер развиен според потребите на клиентите. Воедно претставува и стратешки партнер на своите клиенти, коj ја води ИТ сферата од бизнисот и е постојано во чекор со најновите стандарди во ИТ-технологијата .

Прочитај повеќе

ITooLabs во Македонија - уникатна ИТ платформа која ги освојува европските пазари

Интервју со интернационалниот претприемач г-дин Андреј Гавриков од Русија, претставник на ITooLabs, чии канцеларии се наоѓаат во рамки на YES инкубатор во Скопје...

Прочитај повеќе

Интервју со Мобидониа: Македонски стартап меѓу топ 20 креатори на мобилни апликации во светот!

Претприемач Ви го пренесува интервјуто со Даниел Димов, менаџер и сопственик на Мобидониа, чии канцеларии се наоѓаат во ПСМ бизнис инкубаторот, во Скопје.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови