Интервјуа

„Дизајнерите, програмерите и останатите работници од дигиталната ера се добро платени“

Интервју со Филип Тасевски, BTS Art Factory...

Прочитај повеќе

Интервју со основачите на првата македонска crowd-funding платформа

Let’s fund it - нова димензија на претприемништвото во Македонија!...

Прочитај повеќе

„Клучот за успех на едно софтверско решение е добрата комуникацијата со клиентите“

Интервју со Марјан Николовски и Сашо Михајлов од Socialspot...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови