Огласи

Повик за учество во UPSHIFT програмата

Дали имате идеја за производ или услуга коишто сакате да ги развиете? CEED HUB Скопје, со поддршка на канцеларијата на УНИЦЕФ во Скопје и Фондот за иновации и технолошки развој ви нуди можност преку учество во UPSHIFT програмата да ја развиете идејата, да најдете решение на проблемот што сте го препознале и да добиете финансиска поддршка.

Прочитај повеќе

Оглас за вработување на WordPress веб дизајнер

Одлична можност за вашиот професионален развој! Испратете кратко CV и ваше портфолио на изработени веб сајтови на следнaта e-mail адресa: info@synergie-effekte.com најдоцна до 15.02.2018.

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Компанијата xSoft (www.xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот. Потребен е нов вработен кој ќе работи на продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата (www.webstrian.mk).

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови