Огласи

Швајцарската фирма ALG Store вработува софтвер девелопери

Застапништвото на ALG Store (alg-store.com) во Македонија, објавува оглас за вработување за 2 отворени позиции. Работно место / позиција: Софтвер девелопер...

Прочитај повеќе

Оглас за практикант

„Џолев и уметностите“ има потреба од 1 практикант на позиција маркетинг координатор. Праксата ќе се одвива во времетрање од 2-3 месеци со целосно работно време и е со можност за постојано вработување...

Прочитај повеќе

Оглас за работа - Web Developer

We are searching for an outstanding web developer to be responsible for developing an innovative web-based system for ranking and reviewing online businesses. If you are enthusiastic and creative...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови