Огласи

Оглас за full stack developer

Fueloyal is leading and most innovative provider of Fuel misuse preventing products and services in Trucking Business on a global level offering enterprise software and patented hardware solutions to the trucking companies...

Прочитај повеќе

Telebroker DOOEL има потреба од телемаркетинг агенти

Реномиран Call Center во Скопје го зајакнува својот тим со креативни, амбициозни и мотивирани луѓе заинтересирани за маркетинг продажба. Telebroker DOOEL има потреба од...

Прочитај повеќе

Работа/пракса

Мобес Квалитет, компанија од областа на менаџмент системи (ISO стандарди) има потреба од практикант кој ке биде вклучен во процесот на маркетинг во компанијата, како и директна комуникација со клиентите...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови