Огласи

Оглас за работа во Smart Services

Smart Services има потреба од Web Developer со полно работно време. Вештините кои кандидатот треба да ги поседува се: работно искуство од минимум една година и познавање на Wordpress...

Прочитај повеќе

Фондација Претприемачки сервис за млади објавува ОГЛАС за вработување на определено време

Заради потребите на Фондација Претприемачки сервис за млади распишува конкурс за вработување на проектен асистент на определено време (јануари – септември 2015)...

Прочитај повеќе

Отворен оглас за пракса во Мобес Квалитет

Мобес Квалитет, компанија која нуди услуги за имплементција, обуки и сертфикација на менаџмент системи (ISO стандарди) има потреба од практикант кој ке биде вклучен во процесот...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови