Огласи

Оглас за веб девелопер во PrymApps

PrymApps има потреба од Senior ASP.Net Web Developer за freelance соработка или постојано вработување. Човек кој е подготвен за работа како lead програмер на интересен меѓународен проект...

Прочитај повеќе

Оглас за работна позиција во област комуникација со клиенти, во Smart Services

Профи Бизниси Дооел има потреба од ангажирање личност која ќе комуницира со нашите клиенти преку телефон и e-mail. Кандидатот мора да има добро познавање на говорна и пишана комуникација...

Прочитај повеќе

Оглас за работна позиција: веб девелопер во Smart Services

Профи Бизниси Дооел има потреба од веб дизајнер со полно работно време. Вештини кои кандидатот треба да ги поседува се: работно искуство од минимум 1 година и познавање на Wordpress...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови