Огласи

Оглас за ангажирање телефонски оператори кои зборуваат унгарски јазик

Vox Net Call Center има потреба од оператори со познавање на унгарски јазик. Работата се извршува во современи услови и се работи на компјутер по скрипта...

Прочитај повеќе

Фондација Претприемачки сервис за млади објавува ОГЛАС за вработување на определено време

Фондација Претприемачки сервис за млади распишува конкурс за вработување на проектен асистент на определено време (септември 2016 - август 2017)...

Прочитај повеќе

Оглас за вработување како управител на кол центар

„Теледискоунт“ Дооел Скопје е кол центар кој се занимава со маркетинг услуги и врши продажба на производи на природна база. Отворена е работна позиција: управител – менаџер...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови