Огласи

Фондација за менаџмент и индустриско истражување објавува ОГЛАС за вработување на определено време

Фондација за менаџмент и индустриско истражување распишува конкурс за вработување на проектен советник на определено време (мај 2017 - април 2019). Вашата професионална биографија на англиски јазик испратете ја на mir@mir.org.mk со назнака „За оглас проектен советник“ најдоцна до 21.04.2017.

Прочитај повеќе

Оглас за вработување: Архитектонска визуелизација

Компанијата Синерги Ефектс ДООЕЛ специјализирана за архитектонска визуeлизација има потреба од 2 лица за работа во областа на 3Д моделирање и графичка обработка на 2Д архитектонски основи.

Прочитај повеќе

ПСМ Фондација објавува оглас за практиканти

ПСМ Фондација, како дел од проектот “Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на труд преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување” објавува оглас за практиканти, кои ќе работат во фондацијата на тековните активности и проекти, како и останатите активности во склоп на бизнис инкубаторот.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови