Огласи

Kонкурс за ангажирање на технички асистент

Фондација за Претприемачки сервис за млади распишува конкурс за ангажирање на технички асистент на определено време според потребите на проектот „Интелигентен прекуграничен акселератор за иновативни ИКТ стартапи“

Прочитај повеќе

Фирма Сторк Импекс дооел вработува Финансиски и административен асистент

Фирма Сторк Импекс дооел вработува финансиски и административен асистент.

Прочитај повеќе

Оглас за вработување 3Д моделирање Архитектонска визуeлизација

омпанијата Синерги Ефектс ДООЕЛ специјализирана за архитектонска визуeлизација има потреба од 1 лице за работа во областа на 3Д моделирање и графичка обработка на 2Д архитектонски основи.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови