Огласи

Компанијата xSoft има потреба од проширување на тимот

Потребен е нов вработен кој ќе работи на продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата (www.webstrian.mk).

Прочитај повеќе

Фондација за претприемачки сервис за млади распишува конкурс за вработување

Фондација Претприемачки сервис за млади распишува конкурс за вработување на проектен асистент на определено време. Вашата професионална биографија испратете ја на info@yes.org.mk со назнака „За оглас за проектен асистент“ најдоцна до 11.09.2018.

Прочитај повеќе

Работилници за интелектуална сопственост

Овој проект го спроведува ClearViewIP Ltd (Обединето Кралство) за советодавни услуги на Европската Инвестициона Банка во рамките на Фондот за развој и иновации на претпријатија од Западен Балкан (WB EDIF).

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови