Огласи

Забрзајте го вашиот бизнис со реални проекти и клиенти од светски водечки компании Индустрија 4.0

Basque Industry 4.0 acceleration program e во потрага на стартап компании кои работат на Индустрија 4.0 решенија. Третото издание на многу успешна програма за забрзување ги поврзува компаниите со водечките компании за производство на енергија и здравствена заштита и договори во вредност од 150,000 евра.

Прочитај повеќе

Индустрија на иднината? Паметна фабрика? Повик за изразување на интерес за дигитализирање на вашите процеси и / или вашата структура / IOT4Индустрија

Iot4Industry има за цел да ги доведе малите и средни претпријатија до повисоко ниво на нов синџир на вредности на паметно производство, зголемување на ефикасноста на производство, без поместување на производството во земји со ниска цена.

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ПОВИК за субвенционирање на претпријатија за сертифицирање на ХАЛАЛ систем

Предмет на јавниот повик е субвенционирање на претпријатија за сертифицирање на ХАЛАЛ систем, преку кофинансирање на 70% од докажаните трошоци направени за оваа намена, но не повеќе од 200.000 денари поединечно за секој деловен субјект – барател на средствата.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови