Огласи

ОГЛАС ЗА ПРАКСА СО ИДНО ВРАБОТУВАЊЕ

Компанијата xSoft има потреба од проширување на тимот. Потребен е нов практикант, со вработување по завршената обука, кој ќе работи на задачи поврзани со нашата Вебстриан платформа...

Прочитај повеќе

Оглас за вработување: Архитектонска визуeлизација

Компанијата Синерги Ефектс ДООЕЛ специјализирана за архитектонска визуeлизација има потреба од едно лицe за работа во областа 3Д визуелизација на ентериер и екстериер...

Прочитај повеќе

Оглас за вработување: Архитектонска визуeлизација

Компанијата Синерги Ефектс ДООЕЛ специјализирана за архитектонска визуeлизација има потреба од 2 лица за работа во областа на 3Д моделирање и графичка обработка на 2Д архитектонски основи...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови