Огласи

VoxNet Провајдер за VoIP телекомуникации има потреба од практикант

Главната одговорност на практикантот ќе биде во областа на ВоИП телекомуникации, мобилни апликации, IP технологија и сл. Практикантот ќе биде вклучен во сите аспекти на развивање и...

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ДЕВЕЛОПЕР ВО FUELOYAL

Fueloyal is leading and most innovative provider of Fuel misuse preventing products and services in Trucking Business on a global level offering enterprise software...

Прочитај повеќе

ОТВОРЕНА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА ВО XSOFT

Следејќи ја својата агенда за активен настап на Македонскиот пазар со нашата нова услуга, Вебстриан (www.webstrian.mk), xSoft има потреба од проширување на тимот....

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови