VoxNet Провајдер за VoIP телекомуникации има потреба од практикант

Потребни се следните квалификaции:

  • познавање на англиски јазик
  • способност за работа во динамична работна средина
  • познавање на Microsoft Office, Office Outlook, Mailchimp
  • високи комуникациски способности и директна комуникација со клиенти
  • способност за управување со понуди, подготовка и склучување на постпејд договори
  • познавање од областа на мобилната технологија
  • маркетинг преку социјалните мрежи Facebook, Twitter, Linkedin
  • креативност

Главната одговорност на практикантот ќе биде во областа на ВоИП телекомуникации, мобилни апликации, IP технологија и сл.

Практикантот ќе биде вклучен во сите аспекти на развивање и имплементација на проектите на VoxNet.

Ќе биде запознаен  со практичната работа од сверата на VoIP, Virtuel Cloud  PBX , IVR и т.н.и функционалноста на една целосна on-line компанија која целосно функционира преку интернет.

Заинтересираните кандидати потребно е да пратат CV на:  sales@voxnet.com.mk и да остават телефонски број и електронска пошта за контакт.

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови