Огласи

Оглас за вработување проектен асистент

Фондација за Претприемачки сервис за млади објавува оглас за вработување проектен асистент.

Прочитај повеќе

Интернационален натпревар за технолошки стартап компании „EIT Digital Challenge 2020“

EIT Digital, дел од Европскиот институт за иновации и технологија (ЕИТ), го најавува EIT Digital Challenge 2020, интернационален натпревар за технолошки стартап компании.

Прочитај повеќе

Отворен повик на акцелераторска програма за технолошки стартапи „MIT Enterprise Forum CEE“

MIT Enterprise Forum CEE“ е акцелераторска програма која таргетира иновативни технолошки стартап компании од регионот на Централна и Источна Европа.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови