Интервјуа

Креирањето на одличните парчиња накит,може да се постигне само со користење на креативни материјали

Александар Кристал неодамна ја промовираше блескавата фотосесија "The Shining", која ги претстави најдобите парчиња накит од три светски брендови: Cango & Rinaldi, Crystalp, SW Made with Swarovski elements. За Претприемач сопственикот Александар Трајковски ги открива вистинските вредности на кристалите и начинот на кој успешно се води ...

Прочитај повеќе

“Младите девојки да ја преточат сета женствена инспирација која постои во нив во професионална одлучна и достоинствена презентација „

Би-МЕК ДОО е центар за медицинска опрема е фирма специјализирана за дистрибуција и сервисирање на медицинска апаратура која активно работи десет години на територијата на Република Македонија со свој продажен и сервисен центар. Би-МЕК, кој е ексклузивен застапник на Cryo-Save за Македонија, располага со комплетен асортиман на медицинска...

Прочитај повеќе

“Идните млади претприемачи треба да бидат отворени кон сите можни идеи!“

1.Што сé опфаќа вашата дејност и од кога постоите, од колку луѓе е составен вашиот тим и кој се вашите конкуренти?Sportport.mk е млад сајт. На идејата почна да се работи од почетокот на јуни и кон средината веќе се решивме да го пуштиме сајтот во употреба.Нашата дејност опфаќа можност за рекламирање на стара спортска опрема, а воедно ...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови