Интервјуа

“Треба да се даде енергија на нови претприемачи дека се добредојдени на пазарот“

Етерна Солар во своето дванаесетгодишно работење Ви нуди проекти и решенија на сончеви системи кои се прилагодени на нашите климатски услови. Различните сончеви системи по капацитет, можности и ефикасност се докажани низ повеќегодишното функционирање на целата територија во Македонија.

Прочитај повеќе

“Најдете ги слабостите на конкурентите и обидете се да ги немате во вашиот бизнис„

Центарот за јазично образование Бронко е основан во 2002 година. Оваа година, школото го славеше десеттиот роденден, и е одличен повод да поразговараме со Боби Петрушев, еден од сопствениците на Бронко. Во продолжение е интервјуто.Претприемач: Од кога постои и како настана БРОНКО?Петрушев: Центарот за јазично образование Bronco ...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови