Настани

Viva Technology Paris 2018
Дата24-26 мај 2018
Локација: Париз, Франција
Краен рок за регистрација: 8 мај 2018 година

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Gamescom 2018
Дата21-24 август 2018
Локација: Келн, Германија
Краен рок за регистрација: 15 август 2018 година

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
B2B-Meetings International Forum Mechatronik 2018
Дата: 19 септември 2018 година
Локација: Болцано, Италија
International Brokerage event at construction fair FOR ARCH 2018
Дата21 Септември 2018
Локација: Прага, Чешка 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

 
11та Меѓународна конференција за трансфер на технологија
Дата: 8 Октомври - 12 Октомври 2018
Локација: Институт Јожеф Стефан  Љубљана Словенија

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Voogle conference
Дата17 мај 2018
Локација: Вараждин, Хрватска
Краен рок за регистрација: 11 мај 2018 година

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Brokerage event Innovat&Match 2018
Дата7-8 јуни 2018
Локација: Болоња, Италија
Краен рок за регистрација: 7 мај 2018 година

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Technology Forum 2018 - 16 мај 2018 Солун
Дата16 мај 2018
Локација: Солун, Грција

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Balcan Technology Match 2018
Дата: 8 јуни 2018
Локација: Скопје (Стопанска Комора на Македонија)
Краен рок за регистрација: 27 мај 2018 година

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Healthy Future Partnering Event
Дата26 јуни 2018
Локација: Англија
Краен рок за регистрација: 5 јуни 2018 година

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА