21-24 август Келн, Германија

Од 21-24 Август 2018 година, во Келн ќе се одржи најголемиот светски саем во игри.
Компаниите ќе ги презентираат своите најнови производи и изданија, и ќе имаат можност да остварат нови проекти и нови партнери за соработка.
Ако сте заинтересирани да стекнете пристап до нови пазари, да ја зголемите вашата технолошка основа, маркетинг и други сродни теми, придружете се на gamesmatch @ gamescom2018.

Состаноците ќе се одржат на
  • Вторник, 21 август, попладне (15: 00-18: 00)
  • Среда, 22 август, наутро / попладне (10: 00-14: 00-14: 00-18: 00)
  • Четврток, 23 август, наутро / попладне (10: 00-14: 00-14: 00-18: 00)

Настанот е бесплатен. Ви треба само валиден билет за деловната област!
Регистрацијата е отворена до 15 август 2018 година!
Резервацијата на B2B состаноци е до 15 август 2018 година.
 
 За повеќе информации: https://gamesmatchgamescom2018.b2match.io/