Меѓународен форум за мехатроника  ќе се одржи во Болцано, Италија. За време на брокерскиот настан на 19 септември 2019 година, ќе можете да се поврзете со интересни компании и истражувачки институции од преработувачката индустрија во пред-организирани лице-в-лице состаноци. Настанот е бесплатен.
Планираните дијалози нудат идеална можност да се идентификуваат потенцијални партнери за соработка и да се воспостават интересни деловни контакти. Секој учесник поединечно ги избира своите партнери и има 20 минути за размена на нивните проекти и производи.
Брокерскиот настан е организиран од Enterprise Europe Network и 3D Central (катализирање на интелигенен инженеринг и брзи прототипови).
Регистрација за B2B средби на следниот линк https://mechatronikforum2018.b2match.io/signup
Дополнителни информации и регистрација на форумот (19.09-20.09.2018): www.mechatronikforum.net
 
Теми:
 
  • Вештачка интелигенција
  • Производство / 3D печатење
  • Реновирање на машини
  • Контролен систем дизајн
  • Системска интеграција и дизајн на компоненти
  • Симулација
  • Технологија на погон
  • Сензори и комуникација
  • Развој на софтвер
  • Дигитални асистент системи