Настани

 International B2B meetings at Mostar Fair 2018
Дата10 април 2018
Локација: Мостар, Босна и Хецеговина
Краен рок за регистрација: 3ти април 2018 година
B2B @ Milano Design Week
Дата19-20 април 2018
Локација: Милано, Италија
Краен рок за регистрација: 16ти април 2018 година

 
Technology Forum Tessaloniki
Дата16-ти мај 2018
Локација: Солун, Грција
Краен рок за регистрација: 5-ти мај 2018 година
 
Конференција за кластери -„2018 TCI European Conference“
Дата: 20-22-ри март 2018
Локација: Софија, Бугарија
Краен рок за регистрација: 15-ти март 2018 година
 
LEAP SUMMIT (15-17 март, Загреб, Хрватска)
Дата: 15-17-ти март 2018
Локација: Загреб, Хрватска
Краен рок за регистрација: 11-ти март 2018 година
 
MachTech&InnoTech
Дата​26-29-ти март 2018
Локација: Софија, Бугарија
Краен рок за регистрација: 20-ти март 2018 година
 
Брокерски настан: Agromash Expo 2018
Дата​24-26-ти јануари 2018
Локација: Будимпешта, Унгарија
Краен рок за регистрација: 23-ти јануари 2018 година
 
ЕУ-Србија 2018
Инвестиции, раст и креирање на нови работни места
Дата​31-ви јануари 2018 
Локација: хотел „Метропол Палас“, Белград
Краен рок за регистрација: 26-ти јануари 2018 година
 
MOBILE WORLD CONGRESS
Дата​26- 28-ми февруари 2018 
Локација: Барселона, Шпанија
Краен рок за регистрација: 12-ти февруари 2018 година
САЕМ: „KOREA GRAND SOURCING FAIR“
Дата​28- 29-ти ноември 2017 
Локација: Даегу, Јужна Кореја
Краен рок за регистрација: 27 октомври 2017 година

МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА