Огласи

Оглас за вработување како управител на кол центар

„Теледискоунт“ Дооел Скопје е кол центар кој се занимава со маркетинг услуги и врши продажба на производи на природна база. Отворена е работна позиција: управител – менаџер...

Прочитај повеќе

Швајцарската фирма ALG Store вработува софтвер девелопери

Застапништвото на ALG Store (alg-store.com) во Македонија, објавува оглас за вработување за 2 отворени позиции. Работно место / позиција: Софтвер девелопер...

Прочитај повеќе

Оглас за практикант

„Џолев и уметностите“ има потреба од 1 практикант на позиција маркетинг координатор. Праксата ќе се одвива во времетрање од 2-3 месеци со целосно работно време и е со можност за постојано вработување...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови