Огласи

Оглас за вработување 3Д моделирање Архитектонска визуeлизација

омпанијата Синерги Ефектс ДООЕЛ специјализирана за архитектонска визуeлизација има потреба од 1 лице за работа во областа на 3Д моделирање и графичка обработка на 2Д архитектонски основи.

Прочитај повеќе

Компанијата xSoft има потреба од проширување на тимот

Потребен е нов вработен кој ќе работи на продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата (www.webstrian.mk).

Прочитај повеќе

Фондација за претприемачки сервис за млади распишува конкурс за вработување

Фондација Претприемачки сервис за млади распишува конкурс за вработување на проектен асистент на определено време. Вашата професионална биографија испратете ја на info@yes.org.mk со назнака „За оглас за проектен асистент“ најдоцна до 11.09.2018.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови