Новости

ФИНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА “Како да размислиш, намалиш, реупотребиш и рециклираш!”

На 9-ти јануари 2020 година, проектниот конзорциум предводен од Европскиот Универзитет - Скопје, организира Финална конференција „Како да размислиш, намалиш, реупотребиш и рециклираш“, која ќе започне од 10.00ч на Европскиот Универзитет.

Прочитај повеќе

Kонкурс за ангажирање на технички асистент

Фондација за Претприемачки сервис за млади распишува конкурс за ангажирање на технички асистент на определено време според потребите на проектот „Интелигентен прекуграничен акселератор за иновативни ИКТ стартапи“

Прочитај повеќе

ОБУКА: Како да започнеш (социјален) бизнис

ПСМ Фондација, објавува повик за 5 дневна тренинг програма за почнување на (социјален) бизнис, во рамките на проектот „Креирање одржливи можности за претприемништво“, во Штип.

Прочитај повеќе

ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ за ИМПЛЕМЕНТАТОРИ, ИНТЕРНИ и ЕКСТЕРНИ АУДИТОРИ и GDPR PRACTITIONER и DPO – Data Protection Officer

Мобес Квалитет, oд 11 – 14.12.2019 година, организира ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ за ИМПЛЕМЕНТАТОРИ, ИНТЕРНИ и ЕКСТЕРНИ АУДИТОРИ и GDPR PRACTITIONER и DPO – Data Protection Officer.

Прочитај повеќе

Управување со идните потреби на малите и средни бизниси во Европа главна тема на годишната конференција на Enterprise Europe Network

Годишна конференција на Еnterprise Europe Network одржана во Хелсинки, Финска од 21-23 октомври 2019 година.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови