Вести што го содржат тагот ПСМ Фондација

Прв национален проект за циркуларна економија

Фондација за Претприемачки сервис за млади, како дел од проектниот конзорциум составен од 5 партнерски организации од 4 држави, започна со спроведување на проектот “Online Master Study Program for Circular Economy”. Проектот е финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

Повик за учество на обуки во областа на младински политики

Повик за учество на три обуки за јакнење на капацитетите на 45 граѓанските организации за влијание врз младинските политики во текот на месец април и мај 2018 година, во Битола.

Прочитај повеќе

ОБУКА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Идеален курс за креативци, дизајнери, мали фирми и сите оние кои сакаат да се претстават себе и своите идеи во графичко решение.Курсот е наменет за сите оние кои сакаат да ги научат основите и принципите на графичкиот дизазјн, како и оние кои сакаат да ги усовршат постоечките знаења.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови