Вести што го содржат тагот мобилна апликација

Апликација: Business Dictionary MacEng

Овој двојазичен речник (ангиско-македонски, македонско-англиски) е прв од овој вид во форма на мобилна апликација. Едноставноста на интерфејсот и функционалностите, како и привлечноста на дизајнот, го прават незаменлива алатка не само за преведувачите туку и за студентите и за секој човек од деловната сфера на работа

Прочитај повеќе

Истражување за користење на мобилна апликација за професионален развој на наставници

ПСМ Фондација е партнер на проектот t-MAIL project [Teacher Mobile Application for Innovative Learning], ко-финансиран од ЕУ програмата Еразмус + што има цел развој на мобилна апликација за поддршка на наставниците во основното образование при примена на практики за самостојно учење.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови