Вести што го содржат тагот обука

Обука за креативни претприемачи

Дали имате 21 до 30 години? Имате идеја за креативен бизнис? Дали имате намера да почнете или од скоро сте започнале свој бизнис? Дали сте дел од некој бизнис инкубатор или акцелератор, а при тоа имате и солидно познавање на англискиот јазик?Ве покануваме да се пријавите на бесплатна тридневна обука за млади претприемачи во Скопје ...

Прочитај повеќе

Обука за личен развој

Личниот развој ни овозможува да ја освестиме личната природа и нашите огромни потенцијали кои ги носиме во себе. Во која мера некој ќе владее со своите способности е од суштинска важност за да разбереме зашто една личност во животот има напредок, додека некоја друга личност со ист степен на интелект го нема. Емоционалниот талент е способност...

Прочитај повеќе

“Џолев и уметностите” 10-та сезона обуки од областа на уметноста

„Џолев и уметностите“ во соработка со ПСМ Фондација ја започнуваат новата 10та сезона со обуки од областа на уметноста.Во тек е пријавувањето на четири уметнички програми: ФИЛМСКИ АКТЕР, ФОТОГРАФИЈА, СЛИКАЊЕ и ПСИХОЛОГИЈА.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови