Вести што го содржат тагот обука

Повик за учесници на бесплатни обуки: основи на Microsoft Word и Excel

Како дел од активностите на проектот „Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на труд преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување“, финансиран од Европската унија, ПСМ Фондација отвора повик за слушатели на бесплатни ИТ курсеви за Microsoft Word и Excel.

Прочитај повеќе

Бесплатни обуки за почнување бизнис

ПСМ Фондација, во рамките на проектот „Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување“ објавува повик за пријавување на бесплатни обуки за почнување бизнис, кои ќе се реализираат на во текот на месец мај.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови