Вести што го содржат тагот обука

ОБУКА ЗА НАПРЕДЕН MICROSOFT EXCEL 2013

Апсолутна револуција во деловното работење со MS Excel! Бидете во чекор со развојот на модерниот деловен свет, подигнете ја сопствената продуктивност на повисоко ниво и импресионирајте со вашите деловни резултати.

Прочитај повеќе

Oбука за преговарање и продажни вештини: Зборувајте го јазикот на вашите клиенти

Продажбата претставува комуникациски предизвик. И често наликува на заводлива игра, низ која ги будиме емоциите на нашите клиенти и ги придобиваме. Успешна продажба значи задоволени длабоки, комуникациски потреби на клиентите. Усовршете ги вашите комуникациски вештини низ јазикот на вашите клиенти. Станете продавач кој клиентите ќе го бараат!

Прочитај повеќе

Успешни и инспиративни Wordpress приказни

Заклучно со трети април годинава, во просториите на ПСМ Фондација успешно беше реализирана првата обука на тема „Како да изработиш вебсајт со Wordpress“.Акцентот на програмата беше практичната работа, преку која на крајот од обуката сите учесници остварија конкретни резултати.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови