Обуки

ВЕБИНАР „Социјално претприемништво“

ПСМ Фондација ги поканува сите мали и средни компании да учествуваат на бесплатниот вебинар „Социјално претприемништво“.

Прочитај повеќе

ОБУКА: Како да започнеш (социјален) бизнис, Струмица

ПСМ Фондација, објавува повик за 5 дневна тренинг програма за почнување на (социјален) бизнис. Сите заинтересирани млади лица, од Источниот и Југоисточниот регион, на возраст од 18 до 30 години, може да се пријават.

Прочитај повеќе

ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ за ИМПЛЕМЕНТАТОРИ, ИНТЕРНИ и ЕКСТЕРНИ АУДИТОРИ

Обуката се состои од практични работилници кои им овозможуваат на учесниците да ги идентификуваат потребните методи и техники за планирање, имплементација, и спроведување на интерни и екстерни проверки на менаџмент системи, со соодветна компетентност и ефикасност во реализација на истите.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови