Вести што го содржат тагот вработување

Компанијата xSoft има потреба од проширување на тимот

Потребен е нов вработен кој ќе работи на продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата (www.webstrian.mk).

Прочитај повеќе

Повик за учество на натпревар за социјално претприемништво за млади Роми

Националниот центар за развој на иновации и претприемничко учење (НЦРИПУ) организира натпревар за најдобра идеја за социјално претпријатие. Тимовите од максимум 5 члена од ромска етничка заедница кои се заинтересирани да учествуваат, потребно е да аплицираат онлајн, најдоцна до 20-ти октомври 2017.

Прочитај повеќе

Повик за учесници во креативни работилници

Во текот на месеците јуни и јули годинава, вкупно 50 млади жени ќе ја имаат можноста да бидат дел од креативни работилници кои ќе им помогнат да ги усовршат своите креативни вештини и преку кои учесничките ќе бидат запознаени со можноста за остварување на иден приход преку работа од дома и онлајн продажба на своите изработки .

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови