Вести што го содржат тагот тактики

Тактики што ги користат професионалците во продажбата од врата на врата

Продажбата често е обезбедена уште при контактот. Тоа се случува ако контактот што сте го оствариле навистина отворил комуникација и сте го убедиле својот потенцијален клиент дека сте искрено заинтересирани да му помогнете. Во текот на успешниот контакт секоја од страните ќе стекне пријател и на тој начин ќе го поплочи патот на продажбата...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови