Вести што го содржат тагот продажба

Тактики што ги користат професионалците во продажбата од врата на врата

Продажбата често е обезбедена уште при контактот. Тоа се случува ако контактот што сте го оствариле навистина отворил комуникација и сте го убедиле својот потенцијален клиент дека сте искрено заинтересирани да му помогнете. Во текот на успешниот контакт секоја од страните ќе стекне пријател и на тој начин ќе го поплочи патот на продажбата...

Прочитај повеќе

Продажбата не е книга од 300 страни која ќе ја прочитаме и станеме експерти за продажба веднаш!

Продажбата не е книга од 300 страни која ќе ја прочитаме и од утре ќе станеме експерти за продажба. Продажбата е психологија. Најтешкото е тоа што вие и да ги познавате основните фактори и алатки на продажба, самото тоа што на другата страна имате различни карактери на луѓе, ја прави продажбата една од најтешките работни позиции.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови