Вести што го содржат тагот иновации

GP Bullhound: 2019 Technology Predictions

12-та година по ред, Извештајот за технолошки предвидувања на GP Bullhound ги предвидува десетте трендови за кои се верува дека ќе ја дефинираат технологијата во наредната година.

Прочитај повеќе

Technology and Innovation Report 2018

Според Извештајот за технологии и иновации 2018, преку искористување на „Frontier“ технологиите за одржлив развој промените стануваат експоненцијални благодарение на моќта на дигиталните платформи и иновативните комбинации на различни технологии кои стануваат можни секој ден.

Прочитај повеќе

Покана за учество на EU4Tech Investment Readiness program

EU4Tech Investment Readiness е програма која таргетира стартап компании и истражувачки тимови од земјите на Западен Балкан кои имаат сопствен иновативен производ или услуга или се во фаза на развој.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови