Компанијата xSoft има потреба од проширување на тимот

Компанијата xSoft (www.xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот. Потребен е нов вработен кој ќе работи на продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата (www.webstrian.mk).
 
Потребни квалификации:
- Поседување на продажни вештини
- Познавања од областа на интернет технологиите
- Познавање на англиски јазик
- Одлични комуникациски вештини
- ​Искуство во продажба од областа на софтверските технологии ќе се смета за предност
 
 
Опис на работно место:
- Продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата
- Планирање и организирање на продажни активности
- Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
- Развивање и одржување на односите со клиентите, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти
 
 Сите заинтересирани можат да ги достават своите CV-ија на xsoft@xsoft.mk.

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови