Вести што го содржат тагот дигиталност

EIT DIGITAL VENTURE PROGRAM

EIT Digital Venture програмата поддржува претприемачки тимови од 19 земји со „deep-tech“ бизнис идеи за финализирање на нивните минимално одржливи производи и почеток на потфатите.

Прочитај повеќе

Will 5G remake the world, or just make it a little faster?

4G е одговорен за толку многу промени што многумина се прашуваат дали е можно да се создаде уште една револуција во безжичната технологија, или промените едноставно ќе се градат постепено врз она што се започна со 4G.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови