Вести што го содржат тагот технологија

Deloitte Global TMT Predictions 2019

Според 18-тото издание на Предвидувања за технологија, медиуми и телекомуникации на Deloitte, Deloitte Global предвидува дека паметните звучници ќе вредат 7 милијарди долари во 2019 година, станувајќи најбрзорастечки поврзан уред.

Прочитај повеќе

Technology and Innovation Report 2018

Според Извештајот за технологии и иновации 2018, преку искористување на „Frontier“ технологиите за одржлив развој промените стануваат експоненцијални благодарение на моќта на дигиталните платформи и иновативните комбинации на различни технологии кои стануваат можни секој ден.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови