Вести што го содржат тагот Дејан Џолев

Уметноста е причината поради која се будам и причината поради која еден ден ќе заспијам

Искрен, оригинален и фантастичен уметник. Со отворени сетила за сите бои на виножитото наречено живот.Вешт, жеден и ненаситен за сите форми на уметноста.Активен слушател и верен следбеник на сопствениот инстинкт.Со реакција на љубов во акција креира опиплива имагинација . Интервју со Дејан Џолев - Основачот на „Џолев и уметностите“.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови