Вести што го содржат тагот конкурс

Отворени информативни денови за конкурс „Иновативно претпријатие на годината“

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади организира информативни настани за избор на „Иновативно претпријатие на година“, дел од проектот „Јакнење на капацитетите на малите и средни претпријатија преку подобрена поддршка за иновации“.

Прочитај повеќе

Национален конкурс „Иновативно претпријатие на годината“

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади во рамки на проектот „Јакнење на капацитетите на малите и средни претпријатија преку подобрена поддршка за иновации“, финансиран од ЕУ, објавува конкурс до сите компании регистрирани во државата за избор на „Иновативно претпријатие на годината“.

Прочитај повеќе

Ликовен конкурс за редизајн на лого

Школата за уметност „Џолев и уметностите“ – Скопје, распишува ликовен конкурс за редизајн на веќе постоечкиот симбол, од којшто ќе произлезе лого и логотип за нови детски програми.Право на учество имаат сите ученици од 8 до 13 годишна возраст.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови