Вести што го содржат тагот идеја

EIT DIGITAL VENTURE PROGRAM

EIT Digital Venture програмата поддржува претприемачки тимови од 19 земји со „deep-tech“ бизнис идеи за финализирање на нивните минимално одржливи производи и почеток на потфатите.

Прочитај повеќе

Eдукативни обуки за млади лица од Општина Струмица

Доколку си невработена личност на возраст помеѓу 18-35 години и живееш на територијата на Општина Струмица, ВРЕМЕ Е ЗА ТВОЈАТА ИДЕЈА. Прати ја твојата идеја или секторот во кој сакаш да работиш, учествувај на обуките, развиј го бизнис планот со наша поддршка и биди еден од најуспешните 8 кои ќе бидат наградени .

Прочитај повеќе

YES Стартап бизнис натпревар

YES бизнис инкубатор објавува бизнис натпревар за избор на најиновативна бизнис идеја од ИКТ секторот со голем потенцијал за раст и развој. Сите заинтересирани лица треба да испратат пополнета апликација на info@yes.org.mk најдоцна до 25 јули 2016 година.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови